Houd rekening met langere levertijden i.v.m. drukte bij de vervoerders!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bestelling terugsturen?
Wat vervelend dat je niet tevreden bent over het product. Het product mag natuurlijk altijd teruggestuurd worden mits deze ongebruikt met de originele labels of verpakking is. 
Hoe kan ik mijn bestelling terugsturen?
Graag ontvangen wij een mail welke producten je terug wilt sturen. De producten moeten in de originele verpakking teruggestuurd worden naar onze werkplaats. ( zandberg 26, 9563PJ in Ter Apelkanaal). Zodra we de bestelling hebben ontvangen en gecheckt, storten wij het geld binnen 5 werkdagen terug.
Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Zodra jouw bestelling is afgehaald door DHL kunnen wij de order niet meer annuleren. Zodra het pakket bij jou is bezorgd, kan het teruggestuurd worden en storten wij het geld binnen 5 dagen weer terug op het rekeningnummer.
Kan ik mijn bestelling nog wijzigen?
Mocht je tijdens het bestellen nog een product vergeten zijn, of wil je iets wijzigen? Bel of whatsapp naar 06-83995225 wij zorgen voor een oplossing. * Dit is niet meer mogelijk zodra het pakket door DHL is afgehaald.
Aan welke landen leveren jullie?
Wij leveren aan Nederland, België en Duitsland. Wil je een bestelling plaatsen in een ander land? Stuur gerust een mailtje naar info@thefarmer.nl en wij berekenen de verzendkosten.
Hoe kan ik betalen?
Het is bij ons mogelijk om te betalen via IDeal, Paypal, Bancontact of Creditcard. Wil je op een andere wijze betalen, stuur gerust een mailtje naar info@thefarmer.nl
Kan ik mijn bestelling ook afhalen?
Dat is zeker mogelijk! Stuur een mail naar info@thefarmer.nl of bel/whatsapp naar 06-83995225.
Wanneer is mijn product weer op voorraad?
Wij proberen altijd een ruime voorraad te hebben. Soms kan het gebeuren dat een product uitverkocht is of uit het assortiment gaat. Heb je vragen over de voorraad? Stuur dan gerust een mailtje naar info@thefarmer.nl
Verkopen jullie cadeaubonnen?
Die verkopen wij zeker! Deze zijn te bestellen via info@thefarmer.nl
Groepskorting?
Sta je op het punt om voor de hele straat of alle vrienden een bestelling te plaatsen? Wij denken graag met je mee. Neem gerust contact met ons op via info@thefarmer.nl om eens een stevig potje te onderhandelen.

Anmeldung

Haben Sie Ihr Passwort vergessen?

Sie haben noch kein Konto?
Konto erstellen